vineri, 17 iulie 2015

Felicitari Guvernului ! L-a recuperat pe marele basist Baconschi !


O informatie care circula de ceva timp pe culoarele Palatului Victoria a devenit certitudine : marele basist Teodor Baconschi (artizanul fraudei de la Paris din 2009 de la prezidentiale, pentru care a fost facut ministru de externe chiar de beneficiar), a fost reprimit de Guvern in Ministerul Afacerilor Externe, dupa un periplu pe la PDL si PMP.
Iata stirea Mediafax transmisa azi pe fluxul agentiei :
BUCUREŞTI (MEDIAFAX) – Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi -care deţine rangul diplomatic de ambasador – a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că a revenit în Centrala MAE, unde se va ocupa “de implementarea proiectelor incluse în strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării”.
“Recent, am solicitat reîncadrarea în corpul diplomatic, în care am intrat prin concurs, în 1998. Din 2006 detin gradul diplomatic de ambasador. Sunt pregătit să-mi folosesc experienta profesională în folosul obiectivelor curente de politică externă. Mă voi ocupa cu prioritate de implementarea proiectelor incluse în Strategia UE pentru Regiunea Dunării, dar sunt pregătit pentru orice altă misiune, fie în Centrala MAE, fie în reteaua noastră externă.”, a spus, pentru MEDIAFAX, ambasadorul Baconschi.
Autoritatea Electorala Permanenta a demonstrat in 2009 ca in Ambasada de la Paris unde era ambasador Teodor Baconschi s-a comis o frauda electorala. Documentele care dovedesc frauda au fost remise de autoritatile statului postului Antena 3. Doar acest fapt singular era mai mult decat suficient ca Baconschi sa nu mai fie vreodata reprimit in MAE.
http://www.antena3.ro/politica/aep-i-bec-au-confirmat-frauda-electorala-de-la-paris-din-2009-cum-a-fost-ales-traian-basescu-190751.html#
Desi acum pretinde ca este diplomat de cariera, fapt incompatibil cu activitatea politica, Baconschi a fost lider PDL in perioada 2008-2012 si membru in cabinetul Boc atunci cand salariile diplomatilor (si ale tuturor bugetarilor) au fost taiate cu 25%.
Era pe vremea cand Baconschi era – in cel mai penibil mod – “sub farmecul” Elenei Udrea : https://www.youtube.com/watch?v=bhvRAimnMdo
A devenit apoi lider PMP, partid al fraudei. Baconschi a declarat ca i s-au cerut 100.000 euro pentru un post eligibil in PMP : http://www.mediafax.ro/politic/baconschi-spune-ca-i-s-au-cerut-100-000-de-euro-pentru-locul-trei-pe-lista-pmp-la-europarlamentare-12908752. Liderul PMP Elena Udrea a fost arestat 72 de zile, iar mentorul Basescu Traian este urmarit penal pentru mai multe fapte grave.
Baconschi a reusit sa iasa din anonimat si cand a calificat protestatarii din Piata Universitatii impotriva regimului Basescu-Boc drept “mahala inepta” : http://www.mediafax.ro/politic/teodor-baconschi-revocat-din-functia-de-ministru-al-afacerilor-externe-pentru-declaratiile-la-adresa-protestatarilor-9168722
Acelasi atarnator al tuturor regimurilor facea o dedicatie gretoasa unui colonel de Securitate exact pe 18 Decembrie 1989, cand toata lumea spera sa scape de Ceausescu si comunism : http://radu-tudor.ro/stima-neconventionala-a-lui-baconsky-pentru-securitate/
Probabil toate aceste “fapte de arme” l-au calificat pe Teodor Baconschi in fata Guvernului, pentru a primi o mina intinsa. Coabitarea continua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu