marți, 14 iulie 2015

DECLARAŢIE FĂRĂ PRECEDENT despre KLAUS IOHANNIS!

DECLARAŢIE FĂRĂ PRECEDENT despre KLAUS IOHANNIS!

Autor: Capital.ro | luni, 13 iulie 2015 | 15 Comentarii
Traian Băsescu: Iohannis e un naiv
Victor Ponta nu a vrut să semneze chiar el mărirea salariului preşedintelui Klaus Iohannis. Declaraţia a fost făcută de Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ultimul cuvânt" de pe B1 TV.
Fostul preşedinte a mai spus că interesul naţional nu mişcă fără aprobarea premierului şi l-a numit pe preşedintele Klaus Iohannis "naiv". Acesta a mai precizat că Victor Ponta a știut acest lucru înainte de ziua de miercuri.

”Categoric da, nu am niciun dubiu. Interesul național cu 4 stele nu mișcă fără aprobarea premierului, e interes național cât timp e și interesul lui, iar interesul lui era să îl lingă puțin pe Iohannis că în timpul lui s-a rezolvat problema dorită de Iohannis, dar cu acceptul premierului”, a spus Băsescu.


PUBLICITATE
 
 
 
 
 
 
Traian Băsescu susţine că Victor Ponta "a căutat un motiv, pentru că nu a vrut să fie el cel care să semneze mărirea salariului preşedintelui Klaus Iohannis şi al lui.

”Iohannis e un naiv, în mod cert i-a spus. Oamenii lui Ponta au discutat cu Mihalache. Toată lumea a fost de acord să își mărească salariile, iar Ponta a fost lipsit de caracter, i-a tras-o. Ponta a căutat motiv, el nu a vrut să fie cel care semnează mărirea salariului lui Iohannis și a lui”, a mai spus fostul președinte.

Scandal a pornit dupa ce premierul Victor Ponta a anunțat, în exclusivitate pentru B1 TV, că va întoarce ordonanta care prevedea indemnizații mai mari de luna viitoare.

Şeful cancelariei prezidenţiale a susţinut că nu a existat un acord între preşedinte şi premierul interimar, ci Iohannis doar a fost informat de propunere.

În replică, Ponta a strecurat o ironie, numindu-l pe Dan Mihalache ,,celălalt preşedinte al României.''

”Domnul Oprea ca întotdeauna a fost un om serios, am vorbit ceva, s-a ținut de cuvânt, și-a asumat responsabilitatea. Din păcate, nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu domnul Iohannis care într-adevăr a fost de acord. Domnul Mihalache, am văzut ieri, celălalt președinte al României, domnul Mihalache că nu e de acord. Deci decizia mea e foarte clară: mărim salariile la demnitari când le mărim la toți funcționarii”, a spus Ponta.

Şi dacă şeful executivului vorbea despre o întelegere între premierul interimar și președinte, Gabriel Oprea a transmis că ideea majorarii a venit de la Guvern și Victor Ponta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu