vineri, 17 iulie 2015

Cine il sfatuieste pe Iohannis sa puna talpi Codului Fiscal? Consilierul economic a fost trei ani in echipa Ponta

Autor: Dan Constantin 17 Iul 2015 - 10:37
Cine il sfatuieste pe Iohannis sa puna talpi Codului Fiscal? Consilierul economic a fost trei ani in echipa Ponta Klaus Iohannis / FOTO: Adrian Manolache
Klaus Iohannis amana promulgarea Codului Fiscal adoptat de Parlament cu un vot cvasi unanim.

Citeşte şi Iohannis a criticat Codul Fiscal

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a incercat sa deschida un dialog cu Presedintele, vineri dimineata, la ceremonia de depunere a juramantului a noului ministru al Transporturilor.

Iohannis a refuzat dialogul dupa ce a a schimbat putine cuvinte cu Teodorovici.Dupa acest refuz, ministrul Finantelor a declarat ca decizia Presedintelui de a retrimite codurile la Parlament este ca si luata.

Teodorovici a mai remarcat ca la ceremonia de la Palatul Cotroceni a lipsit consilierul presedintelui pe probleme economice,Cosmin Stefan Marinescu.

Asadar, apare in premiera numele persoanei care lucreaza impotriva Codului Fiscal, influentand decizia Presedintelui.

Cine este Cosmin Stefan Marinescu?

Din CV aflam cu surprindere ca timp de trei ani (2012-2014) a fost angajat in aparatul guvernului Ponta pe post de consilier al ministrului Chitoiu.

Marinescu a fost mentinut pe postul de consilier al ministrului Chitoiu chiar in doua guverne Ponta. In prima etapa, in 2012, atunci cand Chitoiu a fost Ministrul Economiei si apoi in 2013-2014, cand a fost Ministrul Finantelor.

Elaborarea noilor coduri fiscale, adoptate de Parlament in 2015, a inceput inca din mandatul lui Chitoiu , cu echipa de consilieri.

Marinescu este cadru didactic, conferentiar la Academia de Studii Economice si coleg de Departament cu Cristian Socol, consilierul pe probleme economice al premierului Ponta.

Marinescu a fost membru in Consiliul de Administratie la CEC Bank.


Citeşte mai multe despre:   klaus iohannis,   codul fiscal,   Cosmin Stefan Marinescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu