marți, 8 noiembrie 2016

Previziunea primarului de Roman: „Laurențiu Leoreanu – deputat, Lucian Micu – primar!”

Previziunea primarului de Roman: „Laurențiu Leoreanu – deputat, Lucian Micu – primar!”

poza stire previziunea primaruluiÎn cadrul unei conferințe de presă, primarul Laurențiu Leoreanu a fost întrebat despre cursul evenimentelor, după 11 decembrie, ziua alegerilor pentru Parlamentul României, în perspectiva câștigării mandatului de deputat PNL.
Imediat după alegerile parlamentare, viceprimarul municipiului Roman va prelua prerogativele primarului.
Eu și cu domnul viceprimar Lucian Micu am colaborat foarte bine, în toți acești ani.
Colaborez din 2011, când Lucian Micu a venit director la ACVASERV, într-o situație dificilă a acestei societăți, pe care am reușit să o scoatem la liman, iar pe urmă a devenit viceprimarul Romanului, cu care am avut o colaborare foarte bună.
Practic, echipa nu se schimbă ci se translatează; echipa Leoreanu – primar, Micu – viceprimar, se translatează ascendent în Leoreanu – deputat și Micu – primar.
Această situație nu poate să aducă decât un plus pentru comunitate, luând în considerare experiența, cunoașterea proiectelor Romanului, implementate sau în curs de implementare, de către Lucian Micu.
Eu voi fi umăr la umăr cu domnul Micu, sprijinind aceste acțiuni și cred că voi fi unul dintre parlamentarii municipiului Roman cel mai implicat și cel mai activ, în ceea ce înseamnă administrația publică locală, în sensul că voi fi prezent în primărie, la ședințele consiliului local și multe alte acțiuni.
Asta nu înseamnă o uzurpare a celui care va deține funcția de primar ci înseamnă o întărire și a competenței și a informațiilor pe care trebuie să le aibă. Nu cred că va deranja acest lucru ci va fi de bun augur pentru Roman”, a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu