sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Mesaj puternic al primarului Laurențiu Leoreanu: „Mă voi lupta până la ultima picătură de energie!”

Mesaj puternic al primarului Laurențiu Leoreanu: „Mă voi lupta până la ultima picătură de energie!”

poza stire mesaj de fortaAstăzi, 11 noiembrie, la Piatra Neamț, la sediul PNL, a avut loc o conferință de presă dedicată începerii campaniei electorale.
Alături de președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, candidat pentru Camera Deputaților, au stat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman, candidat pentru camera Deputaților, și alte oficialități PNL, candidați pentru Senatul României și Camera Deputaților.
Cel mai puternic mesaj a fost transmis din partea președintelui PNL Roman Laurențiu Leoreanu.
"Mă voi lupta până la ultima picătură de energie pentru romașcanii mei, pentru nemțenii mei, pentru moldovenii mei!" Asta este mesajul în care cred și pe care l-am transmis astăzi în cadrul conferinței de presă organizată alături de colegii mei din PNL Neamț! Sper că mă veți susține!
„A început campania electorală. Echipa PNL Neamț va desfășura o campanie bazată pe mesaje pozitive, pe dezbateri pe proiectul de guvernare și alături de colegii mei vom fi în mijlocul nemțenilor. Vom vorbi despre platforma Romania100 despre cum vom duce Romania Inainte Pornim la drum cu încredere că Centenarul Marii Uniri ne va găsi cu Dacian Cioloș premierul susținut de PNL”, a spus Mugur Cozmanciuc în debutul conferinței de presă.
Vom reveni cu alte declarații din cadrul conferinței de presă.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu