marți, 18 august 2015

Vesnicul premier PNL in asteptare, Catalin Predoiu, isi arata adevarata gandire liberala. "Maririle de salarii deschid cutia Pandorei"


Vesnicul premier PNL in asteptare, Catalin Predoiu, a comentat, pe Facebook, dupa, ce Victor Ponta a anuntat majorarea salariilor din sanatate, ca "odata cu suprasolicitarea maririlor salariale, premierul Victor Ponta a deschis cutia Pandorei", adaugand ca spera ca Romania sa nu ajunga ca Grecia in doi ani.


"Legenda spune ca Zeus i-a daruit lui Epimeteu pe Pandora si cutia ei, plina de rele, dar cuprinzand un singur lucru bun: Speranta. Sa asemuim Pandora cu Guvernarea. Odata cu supralicitarea maririlor salariale, premierul Ponta a deschis cutia Pandorei", a scris Predoiu.

Citeste si  "Premierul meu" cerut de Klaus Iohannis, cercetat intr-un dosar disjuns din Gala Bute


El a adaugat ca ramane speranta ca tara noastra nu va ajunge in doi ani in situatia Greciei.


"Cum spuneam, singurul lucru bun din cutia Pandorei este Speranta. In cazul nostru, speranta ca nu vom ajunge ca Grecia in doi ani", a conchis Predoiu.

Citeste si  Iohannis, nervos ca nu-i mai creste salariul: "Nu pot sa accept ca un Guvern adopta o 


Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, la finalul discutiilor privind sectorul sanitar, ca va fi adoptata o ordonanta de urgenta pentru sedinta Guvernului de saptamana viitoare privind majorarea de 25 la suta a salariilor pentru tot personalul sanitar, de la 1 octombrie.



Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM
Stiri despre: +zeus +epimeteu +pandora +speranta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu