vineri, 13 mai 2016

Gheorghe Oprea este candidatul PSD pentru Primăria Roman

Gheorghe Oprea este candidatul PSD pentru Primăria Roman

Gheorghe Oprea este candidatul PSD pentru Primăria Roman
09 October
16:16 2015
De profesie economist, Gheorghe Oprea a lucrat, în ultimii 25 de ani, în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Neamţ, la departamentul de control.
Gheorghe Oprea, alături de preşedintele PSD Roman, Dan Manoliu, şi preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene
Gheorghe Oprea, alături de preşedintele PSD Roman, Dan Manoliu, şi preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene
Vineri, 9 octombrie, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Organizaţiei Partidului Social Democrat (PSD) Roman, Dan Manoliu, împreună cu preşedintele Organizaţiei PSD Neamţ, deputatul Ionel Arsene, l-au prezentat pe viitorul candidat al PSD pentru Primăria Roman, Gheorghe Oprea. De profesie economist, Gheorghe Oprea a lucrat, în ultimii 25 de ani, în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Neamţ, la departamentul de control. Gheorghe Oprea este căsătorit şi are un fiu, student în anul I la Informatică.
“Ne-am dorit un candidat care a fost mai puţin implicat politic, un bun specialist, cu o bună structură din punct de vedere familial şi din punct de vedere al specialităţii, şi iată că am reuşit să găsim acest candidat. Candidatul votat aseară în Biroul Permanent al organizaţiei locale PSD Roman pentru a candida la funcţia de primar este domnul Gheorghe Oprea, economist. El a acceptat şi a venit alături de noi, pentru a porni bătălia pentru Primăria Roman”, a afirmat Dan Manoliu.
Au fost prezenţi în sală mai mulţi preşedinţi ai organizaţiilor locale din Roman, precum şi reprezentanţi ai Tineretului Social Democrat romaşcan, alături de susţinători ai candidatului.
“Am marea cinste să reprezint PSD pentru acest proiect. Nu am făcut politică, dar am fost simpatizant de stânga toată viaţa şi, ca fiecare persoană în viaţă, am fost dornic de provocare. Am intrat în acest proiect ca să înving, dar nu voi învinge singur. Voi ţine cont de cerinţele cetăţeanului, în toată această platformă pe care noi o vom prezenta în campanie. Provin din acest oraş, m-am născut aici, am învăţat în acest oraş, aici mi-am desfăşurat, până ieri, activitatea. Ne vom prezenta proiectul după ce vom sintetiza toate doleanţele romaşcanilor”, a declarat candidatul PSD pentru Primăria Roman.
“Noi, cei din PSD, trebuie să recâştigăm Romanul”
foto 03Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, i-a transmis candidatului că PSD este o familie, care l-a primit cu braţele deschise. “Îi spun bun venit domnului Oprea în marea familie a PSD-ului romaşcan şi sunt convins că noi, cei din PSD, am făcut o alegere foarte bună. Alegerea s-a bazat pe nişte măsurători pe care noi le-am făcut în municipiul Roman. Pentru mine au fost extrem de importante aceste măsurători şi sunt bucuros să vă spun (n.r. – domnule Oprea) că romaşcanii vă preţuiesc, au o părere bună despre dumneavoastră şi vă văd viitorul primar al municipiului Roman. Eu ştiu că nu va fi o luptă uşoară. Domnul primar Leoreanu este un candidat redutabil, având două mandate la activ, dar cred că acesta va fi ultimul. Am speranţa şi convingerea că va fi ultimul mandat al domnului Leoreanu, pentru că noi, cei din PSD, trebuie să recâştigăm municipiul Roman, şi nu pentru noi, ci trebuie să îl redăm romaşcanilor. Romanul a fost guvernat de PSD o bună bucată de timp, cu rezultate foarte bune, şi cred că e timpul ca PSD-ul să dea viitorul primar şi să facem administraţie aşa cum trebuie făcută. Am încredere în domnul Oprea, în echipa PSD din Roman, care s-a consolidat, s-a întărit, care vrea să facă performanţă”, a afirmat deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.
Preşedinţii organizaţiilor locale şi-au exprimat susţinerea faţă de candidatul PSD pentru funcţia de primar al Romanului şi şi-au exprimat nemulţumirile faţă de actuala administraţie romaşcană.
Candidatul PSD pentru funcţia de primar al Romanului susţine că va ţine cont de nevoile tuturor romaşcanilor, inclusiv ale tinerilor, atunci când îşi va construi proiectele pentru câştigarea Primăriei Roman.
“Cunosc toate problemele acestui oraş şi vă dau cuvântul meu, ca om, ca cetăţean, că pe acest aspect am şi venit în acest proiect. Doresc să ascult cetăţeanul, să ţin cont de părerea lui. Voi sintetiza toate doleanţele romaşcanilor. Împreună cu celelalte idei care sunt deja concretizate, vom face o platformă şi eu voi fi deschis la orice oră pentru orice cetăţean al acestui oraş. Având în vedere că am venit în cadrul unui partid puternic, care actualmente se află la guvernare pe plan judeţean şi naţional, mă bucur de tot sprijinul. Eu sunt convins că acest oraş poate să arate cu totul şi cu totul altfel, din foarte multe puncte de vedere. Dacă vrem să facem ceva, nu trebuie să avem gândirea care a fost până acum, de sus în jos, ci invers. Dacă ţii cont de părerea romaşcanului, lucrurile sunt foarte clare. Dacă rupi realitatea de el, cum s-a întâmplat până acum, eşuezi din start”, susţine Gheorghe Oprea.
PSD Neamţ îl susţine pe Liviu Dragnea
În cadrul conferinţei de presă, preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a vorbit şi despre alegerile care vor avea loc duminică în cadrul PSD, pentru desemnarea noului preşedinte al partidului. “Va fi un alt tip de alegeri. Toţi membrii de partid vor vota. În cursă a rămas un singur candidat, respectiv actualul preşedinte interimar, Liviu Dragnea, un om în care noi, cei din Neamţ, credem, un prieten al Neamţului, care a sprijinit foarte mult administraţia locală din judeţul Neamţ, şi am convingerea că majoritatea membrilor de partid din judeţul Neamţ va vota pentru preşedintele Liviu Dragnea”, a afirmat Ionel Arsene.
La Roman vor fi organizate două secţii de votare, una la sediul PSD şi una la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu