marți, 20 septembrie 2016

Senator sau deputat: ce va alege Laurențiu Leoreanu?

Senator sau deputat: ce va alege Laurențiu Leoreanu?

poza stire leoreanu deputat sau senatorÎn aceste zile, partidele politice fac analize, sondaje interne și întocmesc liste cu oficialii care vor reprezenta poporul în Camera Deputaților sau Senat, în Parlamentul României.
În mediul politic local, circulă, de un timp, un zvon: că Laurențiu Leoreanu va candida pentru Parlamentul României, pe lista PNL Neamț, evident.
Nu poate fi contestată valoarea de om politic și de manager în administrație a primarului de Roman și de aceea și reușita, pe orice listă ar candida, Senat sau camera Deputaților.
Laurențiu Leoreanu încă face analize, în funcție de, așa cum declară domnia sa, modul cum ar putea ajuta municipiul Roman, din Senat sau din camera Deputaților.
Este o intenție în analiză pentru funcția de parlamentar. Vom vedea care dintre camere, din Parlamentul României, se va materializa!
Lucrurile sunt la jumătate și vă explic de ce: partea de Senat are atribuții care se leagă de a reprezenta capitole gen Siguranță Națională, Apărare, Politică Externă, etc., iar partea de Camera Deputaților înseamnă tot ce ține de instituții publice, administrație locală, dezvoltare regională, etc..
Dacă m-aș lega de implicarea mea și atributul meu, aș fi aproape de ceea ce înseamnă Camera Deputaților, dacă mă leg de unele dezvoltări profesionale și de lucruri care îmi plac foarte mult să le fac, s-ar lega de Senat. În momentul de față, lucrurile sunt la jumătate”, a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.
Discuțiile se fac împreună cu conducerea PNL Neamț, din care face parte și Laurențiu Leoreanu, deciziile finale urmând să fie luate la nivel național.
Propunerile pentru candidatura primarului Laurențiu Leoreanu au plecat de la conducerea centrală a PNL.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu