luni, 19 septembrie 2016

Ce anunț au găsit romașcanii care au mers în ștrand, sâmbătă și duminică? Anul viitor va fi mai frumos!

Ce anunț au găsit romașcanii care au mers în ștrand, sâmbătă și duminică? Anul viitor va fi mai frumos!

poza stire sezon strand 1Decizia de a închide sezonul în Ștrandul Roman a fost luată de autorități vineri, 16 septembrie, în urma consultării prognozei meteo.
Romașcanii care au dorit să profite de ultimele zile călduroase, conform previziunilor meteorologice, și au încercat să intre în ștrand, au găsit ușa închisă și un anunț de final de sezon.
„Dacă sezonul s-a sfârșit, este semn clar că vine frigul, vin ploile și…nostalgia”, spunea un vizitator care a încercat să intre în ștrand și a fost întâmpinat de anunț.
Totuși, pentru doritorii de grătare, sezonul nu s-a încheiat, foișoarele vă mai stau la dispoziție până la sfârșitul lunii octombrie, dacă vremea permite.
Ca și anul trecut, autoritățile vă pun la dispoziție foișoarele, grătarele, ca să coaceți legume pentru zacuscă sau alte preparate de toamnă, ca să nu faceți fum în bucătărie.poza stire sezon strand 2
În week-endul din perioada 10 – 11 septembrie, încasările în ștrand au scăzut brusc, la fel ca și clienții, fapt care a fost un semn pentru autorități să ia decizia închiderii sezonului de ștrand.
În săptămâna 5 septembrie – 11 septembrie, în Ștrandul Roman s-au înregistrat numai 1.500 de clienți, cu tot cu zilele de week-end. Încasările de la accesul în ștrand s-au ridicat la valoarea de 15.000 lei, din care, încasările de la închirierea foișoarelor, au totalizat 1.200 lei.
Anul trecut, în jurul datei de 27 iulie, se raportau încasări de 80.765 lei, de la 8.331 de clienți.
La începutul lunii iulie, în acest an, recordul de încasări s-a ridicat la 63.819 lei, cu 3.408 vizitatori, iar în jurul datei de 26 iulie, încasările s-au ridicat la valoarea de 48.933 lei, de la 4.200 de vizitatori.
Vom reveni cu un bilanț al activității din Ștrandul Roman, în această vară, cu încasări, număr de clienți și cheltuielile de întreținere.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu