marți, 3 noiembrie 2015

Scrisoare pentru Preafericitul Daniel: Mi-ar fi plăcut să te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune încălzite şi să mângâi mamele care îşi caută copiii, să le spui că le îngropi morţii fără bani

Preafericitul Daniel
Jurnalista Voicu Mirela a scris o scrisoare pentru Preafericitul Daniel, liderul BOR, în care îi reproşează faptul că nu s-a implicat în ajutorarea familiilor victimelor incendiului de vineri seară de la clubul Colectiv, în care 29 de persoane au murit. Mesajul ei a devenit viral în reţele sociale.


Replică FULGER de la BOR, după scrisoarea pentru Preafericitul Daniel: Preotul nu merge neinvitat. Ce să sfinţim? E un CLUB


Comentariul jurnalistei a fost rapid viralizat şi comentat în spaţiul online.
 "Draga domnule Cearceaf Alb, mi -ar fi placut sa te vad cu vesmantu şi curat, in fruntea cohortelor de popi carora le ai luat si clanta de la usa, in ghenunchi, rugandu te pentru sufletele celor plecati si pentru sanatatea celor ramasi. Mi ar fi placut sa te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune incalzite si sa mangai pe crestet mamele care si cauta copiii. Mi ar placut sa tragi clopotele bisericilor ca n noaptea Invierii sa stie lumea ca e prapad. Mi ar fi placut sa ti trimiti slugile in spitale, sa le duci o sticla cu ceai celor care au salvat neconditionat vietile oamenilor.
...

Patronii IADULUI în care au ars zeci de suflete nevinovate HUZUREAU prin vacanţe de lux. Unul dintre proprietarii clubului COLECTIV posta fotografii cu MUNŢI de bani şi se visa preşedinte | FOTO


Multe mi ar fi placut. Ma gandesc ca nu era prea mare pacatul sa trimiti niste slugi d alea care ti cara carja, aia care ti sterg inelul de praf sau fo 2-3 tarcovnici care spioneaza babele in biserica sa le spuna oamenilor ca le pui la dispozitie orice. N-am vazut sa trimiti vreun inalt d ala cu chipiu sa dea o mana de ajutor cuiva. Sa le spui ca le ingropi mortii fara bani. Sa le dai o farfurie de mancare orfanilor, sa scoti din seiful tau aurit ceva, orice, chiar si o icoana sa le alini durerea.


Cine este patronul de la Colectiv Club, locul unde au murit 27 de tineri. Acesta începe să primească mesaje de la tineri revoltaţi: "Esti un nenorocit iresponsabil"



Lingaii aia de langa tine nu ti au zis ca tinerii aia care sunt raniti platesc impozite din care tu ti faci mall? Costel ala, mana dreapta a lu' Skaraotzki, nu ti-a zis ca managerii mai dau si de la ei cateodata? Nu, tata, d aia tu esti singurul prefericit intr o tara in doliu."

OPINIILE editorialiştilor EVZ
Alecu Racoviceanu: Masacrul de la Colectiv. Dacă cereau unii să facă un foc de tabără în club îi lăsați?
Mălin Bot: Incendiul oribil de la clubul Colectiv nu a fost o întâmplare




O ziaristă de la PRO TV, internată în stare gravă după incendiul de azi-noapte. Ea a avut o premoniţie înfricoşătoare


Clubul Colectiv se află pe strada Tăbăcarilor nr. 7 din Sectorul 4 al Capitalei şi funcţionează într-o hală din fosta fabrică "Pionierul".

Vineri seară, clubul găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Intrarea la acest concert a fost liberă, iar accesul în club s-a făcut începând cu ora 20.30.
În clubul Colectiv din Capitală, 27 de persoane au murit ieri seară, iar alte aproximativ 200 au fost rănite într-un incendiu izbucnit în timpul unui concert.

Imagini din club Colectiv. Cum arată în interior clubul unde s-a produs incendiul oribil din noaptea de Halloween | GALERIE FOTO
sursa: Facebook Club Colectiv Bucuresti Club Colectiv Bucuresti 2 Club Colectiv Bucuresti 3 Club Colectiv Bucuresti 4
Mobilizare pe Facebook. Mii de oameni s-au strâns la MARŞUL TĂCERII. Oficiali din Jandarmerie, pentru EVZ: Au fost aproximativ 10.000 de oameni| UPDATE | FOTO
Trupul neînsufleţit al lui Claudiu Petre, salvatorul erou de la clubul Colectiv, a fost identificat în această dimineaţă la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti. Familia şi prietenii îl căutau cu disperare de mai bine de 36 de ore de la producerea tragediei în care şi-au pierdut viaţa 27 de persoane. Numele său apăruse pe lista persoanelor decedate, dar, din motive necunoscute, familia nu reuşise să-l identifice, pe parcursul zilei de vineri.

Citeşte mai multSALVATORUL DISPĂRUT a fost identificat la IML. Familia l-a cautat cu disperare pe CLAUDIU PETRE mai bine de 36 de ore
Karina a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Colectiv, intoxicată cu fum. in nefericire, grupul sanitar al clubului se afla în capătuil celălalt al clubului faţă de singura cale de acces, astfel încât pompierii au ajuns prea târziu şi nu au mai putut să o salveze pe Karina.  Fata nu avea arsuri pe corp, însă a murit din cauza inhalării unei cantităţi mari de monoxid de carbon
Citeşte mai mult: DRAMĂ CUMPLITĂ. Avea o carieră strălucită în faţă. Ieri, fata asta era inginer IT, astăzi, părinţii aşteaptă să îi ridice trupul de la IML| GALERIE FOTO
Enar Kabul, prietenă a toboşarului Bogdan Enache și cea care i-a însoțit pe soția şi pe părinţii acestuia la spital, a povestit pentru EVZ de ce nu s-a aflat la concert. "Am avut mai mult de lucru, dar niciodată nu mi-a plăcut Colectiv. Lucrez în constructii, iar modul în era construit clubul, spatiul strâmt, m-a făcut să-l privesc cu neîncredere. Bogdan s-a suparat puţin pe mine, dar noi deja sărbătoriserăm în urmă cu câteva luni apariţia videoclipului", a povestit Enar Kabul.
Citeşte mai mult: CUTREMURĂTOR. De ce a refuzat prietena toboşarului trupei "Goodbye to Gravity" să vină în Club Colectiv. „Lucrez în constructii niciodată nu mi-a plăcut cum era construit clubul”




Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a "postacilor" de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:
  • 1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
  • 2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat. Puteţi să vă faceţi cont de Facebook aici.
Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.
Sperăm că veţi înţelege adevărata valoare a demersului evz.ro şi vă veţi asuma responsabilitatea alături de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu