luni, 13 martie 2017

Epidemia despre care nu spun nimic adepții Oliviei Steer. Noi ceilalți, numărăm morții

Epidemia despre care nu spun nimic adepții Oliviei Steer. Noi ceilalți, numărăm morții

Nu-l vaccinați, fiindcă sunteti de părere că oricum ceilalați sunt vaccinați. Că boala nu poate fi adusă de colegii de gradiniță imunizați și că nu e în pericol. Că oricum în orașul vostru nu a mai fost vreun caz de zeci de ani și că boala e deja eradicată, iar big pharma vrea să facă bani pe spinarea voastră. Că așa îl apărați de autism și că pruncul vostru are imunitate autentică, precum cea din zorii omenirii.
Nu-l vaccinați fiidcă nu vă gândiți că tocmai copilu vostru ar putea cadea victimă unui microb  și să fie tocmai el cel care-l aduce în comunitate boala. Nu-l vaccinați fiindcă gândiți  egoist, copilul meu nu îi pune in pericol pe ceilalți dacă se îmbolnavește. Fiindcă privind îngust lucrurile nu aveți nici cea mai mica idee că microbul pe care il poate aduce copilul vostru la creșă ori la grădiniță poate fi un mutant pentru care vaccinul nu mai are efect. Fiindcă e mai simplu să privești in jur și să te bucuri că poliomielita a fost eradicată și că nu mai vedem copii cu handicap major din cauza unui microb, tu mergi pe teoria conspirationistă a autismului, a cosumismului de vaccinuri, a afacerii punct.
Nu-l vaccinați fiindcă vă gandiți că dacă va lua microbul, sigur copilul vostru va face o formă ușoară și nu cea în care boala ajunge la creier, îi paralizează plămânii iar in cele din urmă moare în brațele voastre de antivacciniști.

Pojarul ucide în România lui 2017

Nu-l vaccinați fiindcă dați doi bani pe faptul că din peste 4 mii de cazuri de pojar in ultimul an în Europa, 3071 sunt înregistrate in România numai în ultimele 6 luni,  iar peste 20 de copii dintre aceștia sunt morți si îngropați, uciși de o boală eradicată în mai multe țări europene.
Încă un copil a murit în România din cauza pojarului/ rujeolă. Deși vaccinul împotriva acestei boli e în schema națională de vaccinare, ROR (rujeolă-oreion-rubeolă), iar imunizarea se face după vârsta de 9 luni, copilul mort era nevaccinat la vârsta de aproape doi ani.
Cel puțin trei focare active de pojar din Euroapa sunt cauzate de exportul românesc de rujeolă, o spune Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor  care a dat o alertă cu privire la virulența rujeolei din România.  
alerta rujeola romania

Pentru adepții Oliviei Steer iată o statistică a cazurilor de pojar din ultimii trei ani, sursa ECDC: 
2014 – 59 de cazuri
2015 – 7 cazuri 
2016 – 1890 de cazuri
Așadar să continuăm propaganda antivaccinării, că e eficientă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu