Inainte de alegerile locale, in plina campanie electorala, postam urmatoarea preluare de pe Facebook:
Marturisesc ca ceea ce scrie aici nu-mi apartine si, vorba aceea :"Minciuna cumpar, minciuna vand!". Si totusi ceva din zona intuitiei feminine imi spune ca ceva-ceva tot este adevarat. Dar voi reveni la ideea asta.LAURENŢIU LEOREANU A CĂLCAT PE CADAVRE PENTRU A AJUNGE POLITICIAN SI APOI PRIMAR
<<<<<<<<<<<<<<DISTRUBUIE >>>>>>>>>>>>>
Dan Laurențiu Leoreanu (n. 5 august 1965, Roman) este un polician român, de profesie profesor de matematică, primar al municipiului Roman. A început politica la PSD unde a primit un loc călduţ la Colegiul Miron Costin apoi din cauza băuturii, un accident în zona centrală cu "maşina lui Ceauşescu" îl aduce în dizgraţia şefilor PSD.Cochetează pe ascuns cu Stolojan pentru a prelua în 2007 frâiele PLD Roman atrăgând cu el pe Oana Bulai, Aldo Pellegrinii (cumătru), Bogdan Corcodel (îi cără geanta).La centru în scurt timp PD şi PLD fuzionează iar la Roman Leoreanu se milogeşte de Pinalty să îl pună şef peste noul PDL Roman.Îl înlătură pe adevăratul lider de atunci Danaila - fost subprefect şi ajunge în scurt timp, săgeata lui Pinalty la Roman. Faptul că fostul PD era majoritar format din profesori romaşcani le-a fost greu să accepte un lider impus dar timpul l-a avantajat pe Leoreanu. Nu performeaza în fata USL -ului în 2012 , candidează din partea APEL la locale şi îi păcăleşte încă odată pe romaşcani, neavând vreun candidat puternic având şi presa locală în totalitate alături.La parlamentare o susţine pe Elena Udrea din partea ARD care pleaca in parlament de pe locul doi dupa ce o batuse clar USL-UL in fieful Leorean ,pentru că mai apoi împreună să treacă la Miscarea Populară până cand Elena ajunge la puşcărie. Leoreanu morcovit denunţa tot la DNA şi trece la PNL unde îl linseaza pe Cazan care era proaspăt ales copreşedinte PDL impunând la centru că vine in PNL doar dacă este lider local şi angajamentul ca va susţine PNL în toate comunele din Neamţ precum şi pe deputatul ieşean Mugur Cozmanciuc la funcţia de Preşedinte Consiliu Judeţean Neamţ.
Nu a trecut mult timp, poate cateva ore, si cineva a umblat la "sentiment", cum ca nu ar fi frumos sa spun asemenea gogomanii si neadevaruri despre o persoana care a lucrat multi ani cu mama in invatamant, drept urmare, ca o dovada de prea mult bun simt din partea mea am sters postarea distribuita in retea.
Vine ziua alegerilor. Nu se incheie votarea si apare in aceeasi retea de socializare urmatoarea stire dintr-o publicatie locala:
Marea familie romașcană se pregătește pentru încă patru ani de întuneric cu Leoreanu
În calitate de administrator a mai multor publicații din Neamț, Bacău și Harghita, am căderea să pot face comparații între modurile în care sunt conduse comunitățile de către primari și mai ales pot să îmi exprim o opinie avizată despre cum încearcă unii primari să își prostească alegătorii.
De departe, în topul meu cu primari care păcălesc eficient comunitatea, este Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman. Cu o presă aproape în genunchi, acest oraș este ținut în frâu de un primar care știe foarte bine tabla înmulțirii, adică împarte la cine trebuie și are cunoștințe avansate de mecanică, adică unge pe cine trebuie.
Deși nu prea ai unde să te distrezi, unde să mergi la un teatru sau la un eveniment cultural serios, unde să te plimbi în siguranță măcar cu o bicicletă, electoratul zice că e frumos cu actualul primar. Deși prețurile la utilități sunt ucigătoare, locurile de muncă plătite execrabil și resursele orașului manipulate de un grup restrâns de interese, electoratul zice că primarul face bine ce face. Deși nu se mai ridică niciun un lider, nicio somitate, nici măcar un mare talent și societatea este total plafonată, electoratul romașcan zice că e bine.
Ce a făcut acest primar cu media locală și nivelul la care a ridicat cultul personalității este ceva de studiat și de speriat în același timp. Mă uit la ce se întâmplă în Roman și fără nicio intenție de a jigni romașcani constat ca acest oraș a ajuns ca o comună de munte din Harghita, unde nimeni nu știe românește și nu poate urmări ce se întâmplă în restul țării iar faptul că le curge apa la robinet este o realizare atât de mare încât primarul de acolo rămâne primar pe viață.
Fără nicio discuție Leoreanu va rămâne primar încă un mandat deoarece romașcanii parcă au intrat cu totul în întuneric și se bucură de realizările absolut penibile ale acestui edil în comparație cu alții care au trecut pe la conducerea orașului.
Pentru a aprinde puțin lumina pentru romașcani le amintim că ultima administrație comunista a orașului a raportat în ultimul mandat, înainte de a veni revoluția, că au creat 3.000 locuri de muncă și au construit pentru noii angajați câteva zeci de blocuri. Tot ultima primărie comunistă din ’89 se laudă la Roman cu ZERO șomeri și exporturi lunare de câteva milioane de dolari.
Nu pot înțelege nici în ruptul capului cum un oraș poate vota un primar care a dovedit că nu poate să facă nici măcar 5% din ce făcea un primar în aceeași localitate acum 30 de ani, dar dacă romașcanii aleg să mai stea pe întuneric încă patru ani … e alegerea lor.
În final nu pot să remarc că din zecile de primării în care am călcat, cea de la Roman m-a speriat prin nivelul la care este ridicat cultul personalității pe culoarul ce duce la biroul primarului. Dacă romașcanii încă sunt în beznă și consideră că e normal așa ceva, pentru restul oamenilor vă prezentăm culoarul ce duce la biroul primarului Laurențiu Leoreanu … comuniștii erau mici copii …
Trecem peste asta, previziunile s-au adeverit. Felicitari celor alesi in functie. E meritul lor. Si al nostru, al tuturora.
A fost destul de dur, dar și mai dură a fost calea străbătută până aici. Povestea este lungă. Am fost angajată PRIN CONCURS, fapt consemnat și în cartea de muncă. Fără sistemul P. C. R. (Pile Cunoștințe Relații). Fără „spate” cum ar zice un prieten drag mie. Întâi am semnat contract cu spitalul municipal. Timp in care a fost... bine. Nu mă plâng. Contre au fost, dar ușoare și în limita bunului simț. După care am fost trecuți toți „în bloc” în subordinea primăriei. A fost o mezalianță, un „mariaj” de conveniență. Oarecum contra naturii, căci în structura administrației locale este un aparat mare și greoi de funcționărime, iar prin definiție statutul de medic nu prea se „pupă” cu cel de funcționar. Mai precis, medicina fiind o profesie liberala, este incompatibilă cu statutul de funcționar public și medicii nu pot fi judecați și sancționați ca funcționari publici. Bineînțeles că răspund în fața legii, dar nu pot fi asimilați funcționărimii.
Aici a început, treptat-treptat altă poveste. Dacă tot suntem „ai primăriei”, de ce să nu lucrăm (și!) pentru primărie? Până aici am zis „Hai s-o facem! Ei sunt șefii și dacă șeful dă ordin, cu plăcere!”
Numai că solicitările au fost din ce în ce mai multe. Și pentru toți otova, că este medic, că este asistent, femeie sau bărbat, tânăr sau mai în vârstă, mai zdravăn sau mai beteag, toți trebuie să spună PREZENT.
La un moment dat s-a amenajat ștrandul municipal. Cu piscine, cu zone de picnic, terenuri de joacă și de sport. Și la un moment dat a fost dat în folosință. Conform legii, cu asigurare de asistență medicală și salvamar. Iar la asistență medicală noi, „școlarii”. Aici a intervenit o problemă. Parțial și din vina mea. Până la un punct... Probabil o suprasolicitare fizică dar, mai ales emoțională, organismul a încercat să se adapteze. Poate fi atât bine cât și rău, depinde cum pui problema și cum te folosești de ea ca să fie bine și să nu fie rău. Cu vreo nouă luni în urmă am constatat că se agravase o afecțiune absolut banala de altfel, dar care, în acel grad de afectare, îmi putea periclita viața la o suprasolicitare mai mare. Ca atare am solicitat, cel puțin pe moment, să nu particip la acțiune. Cum aveam să constat mai târziu, nu era mare lucru si nu suprasolicita fizic și profesional. Dar pe de altă parte încă nu au fost evenimente majore la care să se solicite personalul medical.
Ce a urmat? Scandal. Și tot eu am picat prost. Și pe principiul cum că cedează cel mai deștept, deșteptul am fost eu. Cu toate riscurile, am tăcut și m-am conformat. Dar reacțiile mele ulterioare au fost cel puțin două. Primul meu gând a fost să contraatac. Nu pe cel care a atacat cel mai mult, adică șefa directă, de la direcția de asistență socială, pusă oarecum să ne coordoneze. Impulsivă cum era și aparent aproape incapabilă să înțeleagă anumite detalii subtile sau mai puțin subtile, imi era clar că era aproape imposibil să discuți cu o asemenea persoană „buccie”, cum ar fi spus biata mama. Așa că am atacat mai sus. Cum era an electoral, înainte de alegerile locale, în plina campanie electorala, postam următoarea preluare de pe Facebook:
Mărturisesc ca ceea ce scrie aici nu-mi aparține si, vorba aceea :"Minciuna cumpăr, minciuna vând!". Si totuși ceva din zona intuiției feminine imi spune ca ceva-ceva tot este adevărat. Dar voi reveni la ideea asta.LAURENŢIU LEOREANU A CĂLCAT PE CADAVRE PENTRU A AJUNGE POLITICIAN SI APOI PRIMAR
<<<<<<<<<<<<<<DISTRUBUIE >>>>>>>>>>>>>
Dan Laurențiu Leoreanu (n. 5 august 1965, Roman) este un polician român, de profesie profesor de matematică, primar al municipiului Roman. A început politica la PSD unde a primit un loc călduţ la Colegiul Miron Costin apoi din cauza băuturii, un accident în zona centrală cu "maşina lui Ceauşescu" îl aduce în dizgraţia şefilor PSD.Cochetează pe ascuns cu Stolojan pentru a prelua în 2007 frâiele PLD Roman atrăgând cu el pe Oana Bulai, Aldo Pellegrinii (cumătru), Bogdan Corcodel (îi cără geanta).La centru în scurt timp PD şi PLD fuzionează iar la Roman Leoreanu se milogeşte de Pinalty să îl pună şef peste noul PDL Roman.Îl înlătură pe adevăratul lider de atunci Danaila - fost subprefect şi ajunge în scurt timp, săgeata lui Pinalty la Roman. Faptul că fostul PD era majoritar format din profesori romaşcani le-a fost greu să accepte un lider impus dar timpul l-a avantajat pe Leoreanu. Nu performeaza în fata USL -ului în 2012 , candidează din partea APEL la locale şi îi păcăleşte încă odată pe romaşcani, neavând vreun candidat puternic având şi presa locală în totalitate alături.La parlamentare o susţine pe Elena Udrea din partea ARD care pleaca in parlament de pe locul doi dupa ce o batuse clar USL-UL in fieful Leorean ,pentru că mai apoi împreună să treacă la Miscarea Populară până cand Elena ajunge la puşcărie. Leoreanu morcovit denunţa tot la DNA şi trece la PNL unde îl linseaza pe Cazan care era proaspăt ales copreşedinte PDL impunând la centru că vine in PNL doar dacă este lider local şi angajamentul ca va susţine PNL în toate comunele din Neamţ precum şi pe deputatul ieşean Mugur Cozmanciuc la funcţia de Preşedinte Consiliu Judeţean Neamţ.
Nu a trecut mult timp, poate câteva ore, si cineva a umblat la "sentiment", cum ca nu ar fi frumos sa spun asemenea gogomanii si neadevăruri despre o persoana care a lucrat multi ani cu mama in învățământ, drept urmare, ca o dovada de prea mult bun simț din partea mea am șters postarea distribuita in rețea. Nu fără regrete. Știam eu ce știam că uneori nu prea este bine să faci pasul înapoi.
Vine ziua alegerilor. Nu se incheie votarea si apare in aceeasi retea de socializare urmatoarea stire dintr-o publicatie locala:
Ulterior, privind mai cu atenție, am văzut că data publicării era chiar înainte de ziua alegerilor. Ce să cred? Că se știa dinainte rezultatul? Că era previzibil rezultatul?Marea familie romașcană se pregătește pentru încă patru ani de întuneric cu Leoreanu
În calitate de administrator a mai multor publicații din Neamț, Bacău și Harghita, am căderea să pot face comparații între modurile în care sunt conduse comunitățile de către primari și mai ales pot să îmi exprim o opinie avizată despre cum încearcă unii primari să își prostească alegătorii.
De departe, în topul meu cu primari care păcălesc eficient comunitatea, este Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman. Cu o presă aproape în genunchi, acest oraș este ținut în frâu de un primar care știe foarte bine tabla înmulțirii, adică împarte la cine trebuie și are cunoștințe avansate de mecanică, adică unge pe cine trebuie.
Deși nu prea ai unde să te distrezi, unde să mergi la un teatru sau la un eveniment cultural serios, unde să te plimbi în siguranță măcar cu o bicicletă, electoratul zice că e frumos cu actualul primar. Deși prețurile la utilități sunt ucigătoare, locurile de muncă plătite execrabil și resursele orașului manipulate de un grup restrâns de interese, electoratul zice că primarul face bine ce face. Deși nu se mai ridică niciun un lider, nicio somitate, nici măcar un mare talent și societatea este total plafonată, electoratul romașcan zice că e bine.
Ce a făcut acest primar cu media locală și nivelul la care a ridicat cultul personalității este ceva de studiat și de speriat în același timp. Mă uit la ce se întâmplă în Roman și fără nicio intenție de a jigni romașcani constat ca acest oraș a ajuns ca o comună de munte din Harghita, unde nimeni nu știe românește și nu poate urmări ce se întâmplă în restul țării iar faptul că le curge apa la robinet este o realizare atât de mare încât primarul de acolo rămâne primar pe viață.
Fără nicio discuție Leoreanu va rămâne primar încă un mandat deoarece romașcanii parcă au intrat cu totul în întuneric și se bucură de realizările absolut penibile ale acestui edil în comparație cu alții care au trecut pe la conducerea orașului.
Pentru a aprinde puțin lumina pentru romașcani le amintim că ultima administrație comunista a orașului a raportat în ultimul mandat, înainte de a veni revoluția, că au creat 3.000 locuri de muncă și au construit pentru noii angajați câteva zeci de blocuri. Tot ultima primărie comunistă din ’89 se laudă la Roman cu ZERO șomeri și exporturi lunare de câteva milioane de dolari.
Nu pot înțelege nici în ruptul capului cum un oraș poate vota un primar care a dovedit că nu poate să facă nici măcar 5% din ce făcea un primar în aceeași localitate acum 30 de ani, dar dacă romașcanii aleg să mai stea pe întuneric încă patru ani … e alegerea lor.
În final nu pot să remarc că din zecile de primării în care am călcat, cea de la Roman m-a speriat prin nivelul la care este ridicat cultul personalității pe culoarul ce duce la biroul primarului. Dacă romașcanii încă sunt în beznă și consideră că e normal așa ceva, pentru restul oamenilor vă prezentăm culoarul ce duce la biroul primarului Laurențiu Leoreanu … comuniștii erau mici copii …
În fine, mi-am spus... Trecem peste asta, previziunile s-au adeverit. Felicitări celor aleși in funcție. E meritul lor. Si al nostru, al tuturora. No comment!
Am ajuns în final la ștrand. Și s-a ales cu o nouă postare...
Acum doua zile, mai pe seara, cum stăteam relaxata si totuși la munca in timpul meu liber in zona de divertisment a orașului, am profitat de situație si am făcut vreo doua poze cu telefonul mobil. Nu mai fusesem prin zona de ceva ani buni, cred ca mai bine de zece ani, asa ca erau ceva noutăți pe acolo. Odată făcute, pozele le-am încărcat pe net, însoțite de un scurt comentariu, recunosc, cam răutăcios:In fine... Au trecut de atunci vreo trei ani. La fel... Vara la ștrand. Mă obișnuisem cu ideea, practic nu imi mai păsa. Să zicem...
Cald. Soare... Ștrand... Ce bună ar fi o baie. Numai că medicul școlar sta de serviciu la punctul de prim ajutor din ștrand. Se pare ca două norme de medicina școlară nu-mi sunt suficiente. Trebuie să deservesc si partea de divertisment a orașului. Măcar dacă din taxa de intrare în ștrand mi-ar plăti si mie un salariu în plus...
Nu ma așteptam la prea multe vizualizări. Si totuși postarea a prins. Au apărut chiar si niscaiva comentarii, la unele dintre ele chiar am fost tentata sa răspund... Si am răspuns...
Stefan Baciu FrumosMda... Lumea a comentat. Multi au admirat peisajul. Dar au aparut si doua comentarii la "comentariul" meu. Sa le luam pe rand:
Doina Lupu frumos!Lavinia Aurica Bondrea foarte frumosCristache Cecilia dar ce treaba are medicul scolar cu strandul?! daca faci aceasta munca in plus, fata de fisa postului, trebuie sa fii platita in plus!Cristina Scacun Bună întrebare. Treaba medicului școlar cu ștrandul n-am inteles-o nici eu. Cred că ar trebui sa-l întrebi pe primar. Ai dreptate că e munca in plus fata de fișa postului, mai bine spus nu are nici o legătură cu fisa postului. În ceea ce privește plată în plus... e utopie... nu se plateste în plus. Dacă-i ordin se face cu plăcere...
Scrie un răspuns...Atena Pop Hm,tot ce muncesti intr-o tara normala este pe bani!Cristina Scacun Vrei sa spui ca trăim intr-o țară normală?
Scrie un răspuns...Mariana Jirechie SUPERBCristina Scacun Ce-i drept era cam gol la ora aceea
Intrebarea e perfect justificata. Ce treaba are medicul scolar cu strandul? In principiu nici una in afara de faptul ca si el, ca orice om, are dreptul sa se duca la plaja si la scaldat in piscina. Dar ca sa stai "de jurna" la punctul de prim ajutor, ai doua variante:
Cristache Cecilia dar ce treaba are medicul scolar cu strandul?! daca faci aceasta munca in plus, fata de fisa postului, trebuie sa fii platita in plus!Cristina Scacun Bună întrebare. Treaba medicului școlar cu ștrandul n-am inteles-o nici eu. Cred că ar trebui sa-l întrebi pe primar. Ai dreptate că e munca in plus fata de fișa postului, mai bine spus nu are nici o legătură cu fisa postului. În ceea ce privește plată în plus... e utopie... nu se plateste în plus. Dacă-i ordin se face cu plăcere...
1. Munca suplimentara voluntara sau platita. Plata orelor prestate in plus se face doar pentru un job suplimentar, cu un contract de munca aparte. Ce este pe contractul de munca deja existent se "plateste" doar cu zile libere daca e vorba de munca in plus. Ramane doar voluntariatul. Vorba vine voluntariat. Practic am fost pusi oarecum in fata unui fapt implinit. Teoretic nu sunt omul care sa refuze din start o rugaminte a sefului. Am fost chemata si din concediu pentru a face un serviciu. Sau din zilele libere din weekend. Dar intotdeauna ceea ce trebuia sa fac se plia pe fisa postului, deci nu aveam motive sa carcotesc fata de treaba in sine, ci doar fata de momentul oarecum inoportun in care eram chemata. Fiind in timpul meu liber, puteam sa fiu plecata departe de casa, implicit departe de locul meu de munca, si, in acest caz, sa nu pot ajunge in timp util sa rezolv problema. Sau sa fiu prinsa in alta treaba si sa nu pot pleca din locul respectiv dincolo de poarta si nici altcineva sa nu poata patrunde pana la locul in care ma aflu in acest moment. In plus, pentru unele din orele prestate in plus am fost platita mai mult sau mai putin. Sau deloc, dar macar intelegeam problema si uneori refuzam munca, pe cat se putea, intr-un mod politicos si fara sa se supere nimeni, daca se depaseau oarecum anumite limite. Dar pentru cateva ore in cate o zi la cateva luni nu ziceam nu, chiar daca nu prea era convenabil. Dar lasam de la mine.
2. Munca in folosul comunității. Mai mult sau mai puțin voluntara. Asta cel puțin in doua situații:
- Ori sunt asistat social si, ca rasplata pentru ajutorul material dat de comunitate, prestez anumite ore de munca in folosul comunitatii. Ceea ce nu este cazul, caci muncesc ca salariat: doua norme si ceva pentru un singur salariu.
_ Ori am comis o infractiune oarecare si trebuie sa platesc pentru asta cu altceva decat cu amenda sau privare de libertate. Ceea ce iarasi, din cate stiu, nu este cazul, oricat de rebela as fi.
Oricum as lua situatia, ceva nu se leaga. A fost o solicitare "la sentiment" din partea onor staff-ului primariei. Nu o contest, doar ca situatia asta se poate rezolva si altfel, adicatelea se poate angaja pe cineva cu contract/conventie de munca pe durata determinata special pentru acest loc de munca. E adevarat, cu anumite costuri suplimentare fata de varianta in care e solicitat personalul deja existent. E o varianta...
Repet! Nu sunt impotriva muncii suplimentare, platite sau nu. Dar in anumite conditii... E mai usor sa muncesti in plus, platit sau nu, cand faci ceea ce faci de obicei la locul de munca. Si nimeni nu e nebun sa nu faca ceva ce intra in indatoririle de serviciu si pentru cei pe care este dator sa ii serveasca. Plus ca in conditiile in care muncesti ceva mai mult esti pus in situatii tot mai multe si mai diverse si astfel castigi experienta, esti fortat sa asimilezi cunostinte si deprinderi si poti castiga notorietate daca obtii rezultate bune. Numai ca.. Zic si eu ca in schimbul de replici de mai jos:
NO COMMENT!!!Atena Pop Hm,tot ce muncesti intr-o tara normala este pe bani!Cristina Scacun Vrei sa spui ca trăim intr-o țară normală?
Numai că nu era doar prezența la ștrand. Asistenții medicali au început să fie solicitați să asigure asistența medicală și la diverse evenimente organizate, mai mult sau mai puțin, de primărie. Fie că era vorba de competiții sportive (și nu competițiile sportive de masă, școlare, la care participau elevii), fie că era vorba de spectacole sau concerte în aer liber, inclusiv în noaptea de Revelion, fie că evenimentele se desfășurau în arșița verii sau în frigul iernii, de multe ori fără posibilitate de adăpostire într-un loc ferit cu aer condiționat, zi sau seara târziu, chiar noaptea, nu conta că ești bărbat sau, mai ales femeie, trebuia să spui PREZENT. Până acum scăpasem, dar fericirea nu avea să țină mult. Până acum.. Căci luna trecută se desfășoară în Roman următorul eveniment...
Cum la asemenea evenimente trebuie asigurată asistența medicală, sunt solicitată în cursul zilei de marți să asigur asistența medicală, împreuna cu o colegă asistentă să asigurăm asistența medicală. Nota bene, programul pentru amândouă împreună, era între 11 și 23. Deci 12 ore într-o zi de duminică, în condițiile în care programul mediu zilnic pentru mine, ca medic, este de șapte ore, iar pentru un asistent de opt ore. A doua zi, luni, intram din nou în concediu. Deși nu era concediu pentru mine, era totuși zi liberă. Aș fi putut să imi planific ceva dinainte, legând weekend-ul de concediu. Și totuși, cum nu aveam nimic planificat, ca să spun așa, am zis vorba normală în atare condiții: „Dacă-i ordin, cu plăcere!!!”. Numai că a mai venit un mesaj spre mine: „Să nu uitați să veniți și cu trusa de prim ajutor”... „În condițiile acestea, dotați-mă cu trusă de prim ajutor. Nu consider că este corect să iau trusa de prim ajutor din dotarea cabinetelor din școli, pentru că nu mi se pare corect să consum din medicamentele și materialele destinate elevilor pentru un eveniment care nu este în mod direct legat de activitatea de învățământ. Și nici nu am cum justifica consumul lor în asemenea condiții fără să mi se impute acest lucru”. Și vorba vine, nici cabinetele din școli nu erau dotate cu asemenea truse speciale...
Festivalului KULT FEST Roman, în zona de picnic și stadion Moldova. Care este programul pe zile și cine cântă
Festivalului KULT FEST 4 se va desfășura în perioada 9 – 11 august 2019, în Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” (Zona de Picnic și Ștrand) și Stadionul Municipal „Moldova”.
La ședința Consiliului Local Roman de săptămâna viitoare va fi aprobat un acord a de asociere între organizație, Primăria Roman și CSM Roman în vederea desfășurării acțiunii.
Taxa pe care o va avea de achitat organizația, pentru ocuparea domeniului public, este stabilită la 500 de euro/zi de eveniment, echivalent în lei, la cursul de schimb oficial B.N.R. al zilei, în perioada desfășurării festivalului.
Program KULT Fest 4
Vineri, 09 August 2019
16:00 – Deschiderea oficială a festivalului
16:00 – 17:00 Activitate Cercetașii – Vara împreună
17:00 – 18:00 Spectacol Jonglerii
19:00 – 20:15 Concert Gașca Zurli
20:30 – 21:30 Nicole Chery
Sâmbătă, 10 August 2019
10:00 Deschiderea zilei 2
10:00 – 12:00 Yoga, Tam The, Pilates
11:00 – 12:00 Zumba, Atelier de autoaparare, atelier de dans contemporan
15:00 – 16:30 Atelier senzorial, atelier de dezvoltare prin muzică
20:30 – 21:30 Concert ROA
21:30 – 22:30 Concert Phoenix
Duminică, 11 August 2019
10:00 Deschiderea zilei 3
10:00 – 12:00 Yoga, Pilates, Mindfulnes
11:00 – 12:00 Atelier de muzică experimentală
15:00 – 16:00 Atelier de dezvoltare personală pentru adolecenți
16:00 – 17:00 Atelier Leader Experience
20:30 – 21:30 Concert Macanache
21:30 – 22:30 Concert Subcarpați
Tot eu am picat prost și de data aceasta. S-a urlat, s-a reproșat... S-a spus că din moment ce eram angajatul primăriei trebuia să mă duc fără comentarii unde sunt trimisă de către primărie. Că nu am dreptul să afirm că iau „de la gura copiilor” (deși eu nici măcar nu mă exprimasem în acest mod!!!), că tot primăria este cea care dotează cabinetele școlare cu tot ceea ce este necesar. Și am fost asigurată că voi fi verificată la program de către reprezentantul primăriei.
Numai că imediat după aceea a intervenit ceva inopinat: o entorsă suferită de tatăl meu l-a înțepenit în pat pentru două zile și în casă pentru încă două zile în plus. Ca atare am spus că nu mai pot merge și să fiu înlocuită. Este drept că în nebunia aceea comunicarea a fost cam proastă între noi, din vina mea, recunosc, dar se putea trece cu vederea cu puțină bunăvoință.
Și șefa s-a ținut de cuvânt. A mers pe urmele mele în așa fel încât să nu mă găsească. Până aici nici un pericol în plus față de stres. Dar a încercat să solicite asistenții care colaborează cu mine să întocmească și să semneze un referat împotriva mea cum că nu merg la servici.
Până acum nu știu dacă va accepta vreunul să facă un asemenea gest. Și sper să nu o facă. Pentru că pare o modalitate de a scoate castanele din foc cu mâna altora.
Din păcate acesta este sistemul, aceștia sunt oamenii săi și cu aceștia defilăm. Povestea VA URMA...
Ți- am povestit ce face țiganul când ajunge împărat. Caută raspunsul dacă nu îți mai amintești. Din păcate mulți suferă de mania grandorii.Când se văd șefi sunt ,,mari și tari" și uită de unde au plecat. Exact ca porumbeii când sunt pe pământ, îți ciugule din palmă și când sunt sus, se dacă pe tine..
RăspundețiȘtergereCe mărturie minunată, sunt clare și sunt căsătorită, a fost fericită cu căsătoria mea, nu până când soțul meu a început să asculte bârfa despre mine că nu sunt fidelă juramurilor noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi ne-am completat pentru divorț, mai târziu ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am încercat să trăiesc o viață normală, dar nu am putut, așa că am început o încercare despre cum să-mi revin soțul, apoi am fost menționat, BaBa ogbogo un bărbat grozav și extrem de spiritual care a aruncat o vraja de dragoste pe eu și am făcut ca EX-ul meu să se întoarcă la mine în 48 de ore. Sunt copleșitor, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie. greatbabaogbogotemple@gmail.com. Luați legătura cu el, El este într-adevăr mare și puternic. De asemenea, ajută în următoarele aspecte ...
RăspundețiȘtergere(1) Opriți divorțul (2) Barrența finală (3) Norocul Vraja (4) Vraja de căsătorie (5) Scăpați de problemele spirituale